iPhone kapot? Vang er eens een vis mee!

Wat doe je met een iPhone als die helemaal kaduuk is? Je kan hem insturen naar gespecialiseerde bedrijven, die je een schamel bedrag geven voor de onderdelen, maar visliefhebbers kunnen hem blijkbaar net zo goed gebruiken als aas. De Australische heren van het Youtubekanaal How Ridiculous besloten voor de tweede optie te gaan. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Brett Stanford bevestigde aan Mashable Australia dat hij na amper een kwartiertje al prijs had. "Het duurde tweeënhalf minuten om de vis binnen te halen, maar ik deed het gestaag omdat ik mijn aas niet wou kwijtspelen. De vissen reageren vaak op lokmiddelen, maar op deze deze specifieke dag waren ze niet geïnteresseerd in heel wat soorten aas. Dat maakt het nog spectaculairder dat de zalm wel op de iPhone reageerde. Apple heeft duidelijk is juist gedaan", aldus Stanford bij Mashable.

De zalm woog vijf kilogram en werd nadien opnieuw vrijgelaten. Het succes van de vissers kan ook gerelativeerd worden door de seizoenen. Volgens Fishing Western Australia is er geen beter moment dan mei om er te vissen op zalm.