Bizidee Editie 15

Wie is jouw favoriete kandidaat?

De top 8 kandidaten van Bizidee Edite 15 zijn gekend en jij kan hen aan een schitterende start helpen met een extra duwtje in de rug. Hoe? Simpel: stem voor jouw favoriete kandidaat!
Laat dus snel jouw stem horen voor onderstaande projecten!

What’s in it for you?

Jij maakt dankzij je stem kans op een fantastisch prijzenpakket vol leuke start-up producten: Bamboo kousen, een foodbag naar keuze en 3x dierenbakvulling van Pro-Bio-Ace!

In it for you

 

Ontdek de kandidaten:

Klik op het logo voor meer info over de kandidaat te krijgen.

 

Wat is Bizidee?

Bizidee is een wedstrijd die op zoek gaat naar startups met een ondernemersdroom en een goed ondernemingsplan. Concreet moeten deelnemers een volwaardig plan opstellen, dat dan beoordeeld wordt door een ervaren professionele jury.

Op dinsdag 31 mei maakt Bizidee de laureaten van haar 15de editie bekend. De winnaars, die in twee categorieën, small en large, door de jury worden verkozen, kunnen tot 15.000 euro aan startkapitaal winnen.

Op 31 mei wordt de hoofdwinnaar verkozen tijdens de prijsuitreiking! Wil je erbij zijn, klik op deze link.

Metro publieksprijs!

Ook jij kan je steentje bijdragen! Tussen 23 en 29 mei (23:59) kan jij stemmen op jouw favoriete kandidaat uit de LARGE  categorie!

Het project met de meeste stemmen wint de Metro Publieksprijs: een media-campagne in METRO ter waarde van 10.000 euro! Van een goede start gesproken! Daarnaast geniet de winnaar ook van een spectaculair prijzenpakket : een Uprince jaarabonnementeen schilderij van Hilde Goossens Arteen advertentieontwerp naar keuz van Qbraem1 jaar websitepakket + hosting van MUQID met bijhorende opleiding !

LOGO1

 

 

Fill out my online form.