Fan zingt nummer van Beyoncé te luid en wordt gearresteerd

NEW YORK, NY - OCTOBER 20: Beyonce attends TIDAL X: 1020 at Barclays Center on October 20, 2015 in the Brooklyn borough of New York City. Ilya S. Savenok/Getty Images/AFP

De Amerikaanse politie heeft gereageerd op een video waarop te zien is hoe een man wordt gearresteerd omdat hij een nummer van Beyoncé te luid ten berde brengt. Het incident vond plaats in Lenox Mall in Atlanta.

In het filmpje horen we de geboeide man “When he fuck me good I take his ass to Red Lobster, cause I slay” zingen, een passage uit ‘Formation’, een van de nummers op ‘Lemonade’, het nieuwe album van Beyoncé.

Een woordvoerder van de politie van Atlanta verklaarde aan NME: “We hebben de man in kwestie opgepakt omdat hij de rust in het winkelcentrum verstoorde. Toen hij aankwam op het politiebureau, verklaarde de man dat hij een psychiatrische patiënt is en hij zijn medicatie niet had ingenomen.”

“De man kreeg vervolgens medicatie toegediend en was zeer vriendelijk. Er werd geen proces verbaal opgesteld, maar de amateurzanger kreeg van het veiligheidspersoneel van het overdekt winkelcetrum een toegangsverbod opgelegd”, aldus de verklaring van de politie.

Foto AFP