Cara Delevingne opgepakt na scherpe uitval tegen security

Op een slechte dag kan een kleine tegenslag de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Dat overkwam ook Cara Delevingne toen haar bagage moest gecontroleerd worden voor ze de Eurostar hogesnelheidstrein mocht opstappen. Het topmodel trakteerde de security op een heuse scheldtirade.
door
Julie
Leestijd 1 min.

Model en actrice Cara Delevingne nam de Eurostar om van Parijs naar Londen te reizen voor de verjaardag van haar zus Poppy. Wanneer de beveiliging haar koffers wilde controleren, werd het de Engelse schone even allemaal te veel en kreeg de security een hele lading vloekwoorden over zich heen. Daarna ging ze dramatisch op de grond liggen en bad ze dat de inspectie snel klaar was.

“Ze stortte volledig in tijdens de controle. Er waren minstens twintig toeschouwers, maar het leek haar niet te interesseren wie haar uitbarsting allemaal zag”, aldus een toeschouwer.

Cara had beter eventjes tot tien geteld, want door haar uitval moest ze een uurtje kalmeren voor ze op de trein mocht stappen. Dat heeft gewerkt, want voor haar vertrek bood ze met een beteuterd gezicht alsnog haar verontschuldigingen aan.

Foto Flickr / cmrnrb