56-jarige Antwerpenaar en zijn twee hondjes al sinds kerstperiode vermist

door
Belga
Leestijd 2 min.

Politie en gerecht in Antwerpen zijn op zoek naar alle mogelijk relevante info rond de bizarre verdwijning van de 56-jarige Jeroen Waterschoot uit Borgerhout. De man verdween in de kerstperiode uit zijn woning in de Blijde-Inkomststraat, net als zijn twee chichu-hondjes. Hij daagde niet op op een familiefeest op 27 december en werd als vermist opgegeven toen hij op 4 januari ook niet op zijn werk verscheen. Waterschoot werd het laatst gezien in de buurt van zijn woning op woensdag 23 december. Het laatste concrete spoor dat hij achterliet dateert van 26 december, toen hij rond 8 uur 's ochtends geld ging afhalen aan een bankautomaat aan de Turnhoutsebaan en in een supermarkt sigaretten ging kopen - het ticket van die laatste aankoop werd in zijn woning gevonden. Allicht deed de man die verrichtingen nog zelf, maar de politie sluit niet uit dat hij in het gezelschap was van iemand. Op zondag 27 december was er nog activiteit op de laptop van Waterschoot.

Toen de verdwijning op 4 januari gemeld werd, bleek de voordeur van de woning van de vermiste niet op slot te zijn en zijn twee hondjes waren nergens te bespeuren. De speurders sluiten niet uit dat Waterschoot met iemand is meegegaan en dat er nadien iets met hem is gebeurd. De man zoekt soms het gezelschap op van andere mannen, stelt de politie nog.

Jeroen Waterschoot is 1,84 meter lang en slank gebouwd. Hij loopt licht voorovergebogen, heeft kort grijzend haar met beginnende voorhoofdskaalheid en hij draagt een snor. De vermiste heeft bruine ogen en draagt soms een leesbril. Wie de man en zijn hondjes nog gezien heeft na 26 december, weet waar hij zich bevindt of meer informatie heeft over zijn relaties, wordt gevraagd de politie te contacteren op het gratis telefoonnummer 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

bron: Belga