Justin Timberlake geeft verrassingsoptreden tijdens filmfestival Cannes

Popidool Justin Timberlake heeft de festivalgangers in Cannes verrast met een duet. Samen met actrice Anna Kendrick heeft de zanger een cover van ‘True Colors’ gebracht.

Het lied, oorspronkelijk van Cindy Lauper, speelt een belangrijke rol in ‘Trolls’, een animatiefilm waarin Justin Timberlake en Anna Kendrick de hoofdrol spelen. ‘Trolls’ vertelt het verhaal van een groep trollen die hun vrienden moeten gaan redden in een fantasiebos. De 3D computer-geanimeerde musical comedy van de makers van ‘Shrek’ is gebaseerd op de bekende ‘Troll Dolls’ uit de jaren 90.

Timberlake zong slechts één nummer. ‘Can’t stop the feeling’, een andere song uit de animatiefilm, spaart de zanger voor zijn optreden tijdens de pauze van het Eurovisie Songfestival zaterdag.

Het filmfestival in de Franse stad Cannes werd vandaag geopend met de melancholieke komedie ‘Cafe Society’ van Woody Allen. Ook ‘Trolls’ wordt daar gescreend, maar het grote publiek zal in België nog tot het najaar moeten wachten om de film in de cinema te gaan bekijken.