Dronken begrafenisondernemer verliest lijkwagen met overledene

Een begrafenisondernemer is zijn wagen verloren toen hij het lichaam van een Poolse vrouw terugbracht naar hun thuisland. De lijkbezorger had blijkbaar iets te diep in het glas gekeken.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

De begrafenisondernemer moest het lichaam van een Poolse vrouw overbrengen vanuit Italië. Dat is een behoorlijk lange rit, dus de man besloot in München te lunchen. Toen hij klaar was om opnieuw te vertrekken, kwam hij tot de vaststelling dat hij zijn lijkwagen niet meer kon vinden.

De lijkbezorger schakelde de hulp in van de lokale politie en meende zich te herinneren dat hij zijn wagen had achtergelaten in de buurt van het station. Een zoektocht van meer 24 uur bleek vruchteloos en de agenten getuigden dat de Pool zelf niet in staat was om te helpen. Ze speculeerden dat hij waarschijnlijk iets te diep in het glas had gekeken tijdens de maaltijd.

Na een oproep onder de inwoners werd de lijkwagen met Poolse platen teruggevonden in de buurt van de Isar, een rivier die in de verste verte niet bij het station ligt.

Archiefbeeld: Pixabay