Christina Aguilera zingt duet met hologram van Whitney Houston

De gedachte dat je nooit meer een concert kan bijwonen van je favoriete artiest wanneer hij of zij sterft, kan ondraaglijk zijn. Voor de fans van de overleden popmuzikante Whitney Houston is er goed nieuws. De Amerikaanse versie van ‘The Voice’ haalt haar namelijk terug naar het podium. Een hologram van de ‘I will always love you’-zangeres zal samen met Christina Aguilera een verrassingsconcert geven.

Na een aantal hints over een mogelijk duet van de twee zangeressen, is het nieuws recent aan Entertainment Tonight bevestigd. Het is nog niet duidelijk tijdens welke aflevering van de talentenshow het buitengewone concert zal plaatsvinden. De 35-jarige Christina zetelt in de jury van het programma samen met onder meer Pharrell Williams en Adam Levine.

Als alles goed gaat met de hologram-verschijning, denkt het bedrijf Hologram USA erover om het virtuele voorkomen van Whitney Houston op tour te nemen. “Een mooie kans voor de fans om een korte ‘terugkeer’ van een van de grootste vrouwelijke artiesten in de geschiedenis te mee te maken”, reageert Pat Houston, schoonzus van Whitney.

De iconische zangeres werd in 2012 dood aangetroffen in haar hotelkamer in Los Angeles.

Foto Twitter / Darthshada