Advocaat met afkeer voor dronken chauffeurs betrapt op rijden onder invloed

Een Amerikaanse advocaat die bekend staat voor zijn strenge aanpak tegen dronken bestuurders, is zelf betrapt terwijl hij met een glaasje teveel achter het stuur zat. De rechtsgeleerde moet nu waarschijnlijk op zoek naar een collega die zijn waardesysteem niet deelt. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

"Als je dronken achter het stuur kruipt en iemand verwondt, dan hoef je niet naar mij te bellen. Ik zal je sowieso niet vertegenwoordigen, ik ga je niet helpen. Sterker nog, ik ben waarschijnlijk de advocaat die ervoor zorgt dat je wordt opgesloten", stelt David Maloney streng in zijn reclamefilmpjes. Meester Maloney lijkt echter moeite te hebben om zijn eigen erecode te volgen.

Volgens WearTV hield de sheriff van Escambia County een Lamborghini tegen in de nacht van zaterdag op zondag, omdat die te snel reed. Toen de ordediensten bestuurder David Maloney ondervraagden, stelden ze vast dat de man waarschijnlijk onder de invloed verkeerde. De politie rekende de advocaat in. Na een nachtje in de cel mocht Maloney opnieuw beschikken, maar hij zal zijn gedrag volgende maand moeten verklaren voor een gerechtshof.