Sharon zet Ozzy Osbourne op straat

Na meer dan drieëndertig jaar lijkt er een einde te komen aan het huwelijk van Ozzy Osbourne en Sharon. De zanger werd door zijn echtgenote op straat gezet, omdat ze hem beschuldigt van overspel.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Sharon en Ozzy zijn altijd een veelbesproken koppel geweest, maar overspel met een haarstyliste zou wel eens een einde aan de relatie kunnen maken. "De affaire tussen de rocker en Michelle Pugh is volgens Sharon al even bezig, maar nu heeft ze bewijzen. De zanger van Black Sabbath heeft toegegeven dat hij close is met Pugh, maar "niet meer dan dat", zegt HollywoodLife.com. De 45-jarige haarstyliste verzorgt het kapsel van enkele celebrities, waaronder dat van Jennifer Lopez. Pugh heeft al haar afspraken geannuleerd omwille van persoonlijke redenen.

Ozzy verblijft momenteel in het Beverly Hills hotel in de buurt van zijn huis in Los Angeles. Het koppel leerde elkaar begin jaren zeventig kennen via Ozzy's vader, die toen manager van Black Sabbath was. Toen de zanger in 1979 werd ontslagen bij de band, begonnen de twee een relatie en werd Sharon Ozzy's manager. Het beroemde echtpaar heeft drie kinderen: Amy (32), Kelly (31) en Jack (30). Het reilen en zeilen van het gezin was enkele jaren te zien in ‘The Osbournes', een realitysoap op MTV.

Foto AFP / M. Buckner