Brazilië pakt uit met eerste erotische pretpark ter wereld

Een ritje in een trein van plezier, een filmpje kijken in een cinema met vibrerende zitjes of racen in botsauto's in penisvorm? Het kan in ErotikaLand in Brasilia, het eerste erotische pretpark ter wereld dat in 2018 de deuren opent.
door
Mare
Leestijd 1 min.

De namen van de attracties laten alvast weinig aan de verbeelding over. Je kennis over de geschiedenis van de mensheid schaaf je bij in het seksmuseum, waarna je gaat ontspannen in het naaktzwembad of lekker gaat shoppen in de vele seksshops. Ben je achteraf hongerig van al die activiteiten? Tank dan energie bij in de snackbar met afrodisiaca om in de sfeer te blijven.

Ondanks de ongetwijfeld verhitte gemoederen, is het ten strengste verboden om effectief geslachtsgemeenschap te hebben in het pretpark. Met de door de werknemers gepromote condooms kunnen geile geliefden hun lusten botvieren in het nabijgelegen motel. “ErotikaLand is geen plek voor nonnen”, klinkt het bij zakenman Mauro Morata, “Maar we willen er ook geen Sodom en Gomorra van maken. Dit moet geen plaats van verderf worden. Als de bezoekers seks willen, kunnen ze dat in ons nabijgelegen motel doen.”