Dit meisje beleeft ultieme nachtmerrie na spraytan

De Amerikaanse Skyler Davis had een schoolbal in het vooruitzicht en wou er piekfijn uitzien. Ze haalde dan ook alles uit de kast: een mooi galajurkje en een laagje zelfbruiner moesten het 17-jarige meisje doen stralen. Maar een ruzie met haar vriend gooide roet in het eten. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

"Ik had nog nooit een spraytan gedaan, maar ik dacht dat het geen kwaad kon voor de prom", vertelt de Amerikaanse uit Ohio aan BuzzFeed. Toen ze buiten kwam bij de Bella Via Day Spa, was ze in de wolken met het resultaat. Maar haar geluk was van korte duur.

Na tien minuten kreeg ze een knallende ruzie met haar vriend, waardoor ze tranen met tuiten begon te huilen. Hierdoor kreeg ze dikke sporen op haar wangen en in haar hals. "Toen ik begon te wenen, zag ik dat ik geen zakdoekjes bij me had en wist ik dat ik de pineut was", aldus Davis. "Er kwamen witte strepen op mijn gezicht. En toen ik in de spiegel keek, moest ik nog harder huilen. Ik kon er niets aan doen, maar ik heb zelf mijn spraytan volledig verpest."

Gelukkig kon de studente de volgende dag opnieuw terecht bij de schoonheidsspecialiste om het drama te herstellen. Zo kon ze toch nog streeploos naar haar eindejaarsgala.

Foto Imgur