Dankzij deze trui kan je nog beter knuffelen

Wil je altijd en overal je partner liefkozend kunnen vastpakken? Zelfs op straat, waar je voortdurend afkeurend bekeken wordt? Dan hebben we goed nieuws: want deze hoodie van de Rus Artem Glebov maakt het knuffelen nog makkelijker. 

Op het eerste gezicht valt er niets speciaals op te merken aan de trui van ‘Together Wear’. Maar als je beter kijkt, zie je dat de hoodie ook langs achter zakken heeft. Daar kan je jouw handen in steken als je jouw lief schaamteloos wil knuffelen. Op de website van het merk is ook te lezen dat de kledingstukken draaien rond “het delen van warmte met je geliefde, samen één zijn en gevoelens van geluk en liefde delen”.

Via een Kickstartercampagne hoopt Glebov 30.000 dollar (oftewel 26.000 euro) te verzamelen, zodat hij kan starten met de productie van de hoodies. Met succes, want na enkele dagen kreeg de Rus al een derde van zijn einddoel binnen. Wie zelf een exemplaar te pakken wil krijgen, kan 69 dollar (omgerekend zo’n 60 euro) investeren.

Als alles volgens plan verloopt, worden de eerste knuffelhoodies verspreid vanaf juli. Ze zijn dan beschikbaar in vijf verschillende kleuren en hebben ook een hoge kraag om de wind tegen te houden.

[polldaddy poll=”9403955″]