Rugbyspeler geschorst na feestje met Zlatan

Martin Castrogiovanni is door zijn Parijse club Racing Metro 92 geschorst nadat er op sociale media foto’s uitlekten van de speler op een feestje in een hotel in Las Vegas. Dit terwijl hij van de club omwille van familiale redenen vrijaf had gekregen om naar zijn geboorteland Argentinië te gaan.

De Argentijnse prop, die overigens voor de Italiaanse nationale ploeg uitkomt, kreeg vrijaf voor de halve finales van de Champions Cup tegen de Leicester Tigers. Castrogiovanni vergiste zich blijkbaar van vliegtuig, want terwijl hij in Argentinië zou moeten zijn, was hij volgens de foto’s aan een zwembad van een hotel in Las Vegas te zien aan de zijde van PSG-spelers Ibrahimovic, Verratti, Pastore en Sirigu.

De rugbyspeler zal worden geschorst door Leicester. De club verspreidde een persmededeling. “Naar aanleiding van foto’s die te zien zijn op sociale media, waarop Martin Castrogiovanni in een hotel in Las Vegas te zien is in het gezelschap van enkele voetballers van PSG, terwijl de hele ploeg in Nottingham was voor de halve finale van de Champions Cup, heeft Racing 92 besloten om de speler te schorsen. Gerechtelijke stappen zullen volgen.”

De Parijzenaars wonnen trouwens de wedstrijd en stoten door naar de finale. Of Castrogiovanni daar bij zal zijn is hoogst twijfelachtig.

Foto Twitter