Met deze app verwijder je verstuurde berichten voor je ontvanger ze ziet

Een sms waarin je roddelt over iemand per ongeluk naar de verkeerde persoon sturen of een kanjer van een dt-fout verzenden, het is ons allemaal al overkomen. Met de nieuwe app ‘Protect Your Privates’ kan je verzonden berichten eindelijk verwijderen, voor je ontvanger ze heeft gelezen.

De enige voorwaarde om een verstuurd bericht te kunnen verwijderen, is dat de ontvanger je mededeling nog niet gezien mag hebben. Snel zijn is dus de boodschap! De service zal niet alleen beschikbaar zijn voor sms’jes, maar ook voor Whatsapp-berichten. ‘Protect Your Privates’ zal de verzonden melding ook van de server verwijderen, zodat zelfs ware computerkenners het niet meer kunnen vinden.

Heeft je ontvanger het toch al gelezen, kan je er met de toepassing voor zorgen dat hij er geen screenshots van kan nemen. Zo belandt je emotionele of gênante boodschap toch al zeker niet op het internet.

Voorlopig is de applicatie enkel beschikbaar voor iOS, maar binnenkort zal er ook een versie uitkomen voor Android en Windows.

Foto Pixabay