Londen opgeschrikt door ‘serial splasher’

Telkens de hemelsluizen openstaan, wordt de Londense wijk Camden geteisterd door een verschrikking op vier wielen. De ‘serial splasher’ trekt dan op de baan en probeert slachtoffers te maken door bewust hard door plassen te rijden.

Wanneer het regent, wat niet ongebruikelijk is in het Verenigd Koninkrijk, kruipt een flauwe grappenmaker achter het stuur van zijn Toyota 4×4. De bestuurder haalt er schijnbaar plezier uit om zo hard mogelijk door plassen te rijden, om vervolgens onwetende voorbijgangers nat te maken. Volgens The Telegraph is de spetteraar als sinds januari aan slag en zou de politie nu een einde proberen maken aan zijn schrikbewind.

Op 15 april zag het er even naar uit dat de politie hem zou kunnen vatten. De nieuwslezeres Zora Suleman zag hoe de wagen een oud vrouwtje van kop tot teen te doorweken. Toen de kwajongen terugkeerde voor een tweede aanval besloot Suleman de wagen te filmen. De politie zocht de nummerplaat op in de database, maar vond niets. Het voertuig staat ook niet ingeschreven bij een verzekeraar, waardoor de identiteit van de dader een raadsel blijft.

De politie heeft de beelden van Suleman op Twitter gedeeld, in de hoop dat iemand de jeep of de bestuurder herkent.

Beeld Youtube / The Telegraph