Lil’ Kim stelt fans teleur met nieuw uiterlijk

De nieuwste foto’s op het Instagram-account van Lil’ Kim hebben behoorlijk wat stof  doen opwaaien. De 41-jarige rapster nam afscheid van haar Afrikaanse uiterlijk en deelde een reeks selfies waar ze opstaat als blank meisje met lange, blonde lokken. 

Het is niet de eerste keer dat de artieste haar uiterlijk drastisch verandert. Eerder onderging ze al een oogcorrectie en een neusoperatie. Daarbij kon ze altijd op steun van haar volgers rekenen nadat ze in een interview haar moeilijke jeugd uit de doeken had gedaan.

Als jonge puber die thuis was weggelopen kwam Lil’ Kim vaak terecht in de armen van foute mannen en drugsdealers. Dat vertelt ze in Newsweek. Een aantal van die foute vriendjes vertelden haar herhaaldelijk dat ze niet mooi genoeg was. Toch vinden veel fans dat haar transformatie in een blanke vrouw een stapje te ver gaat. Onder de foto kwamen vernietigende reacties en ook op andere sociale media spuwden fans hun gal uit. “Lil’ Kim was met haar donkere haarkleur perfect, nu weet ik niet meer wie ze is”, reageert er eentje.

Gelukkig kan de kersverse white girl ook rekenen op een aantal bemoedigende reacties. “Lil Kim heeft liefde, steun en begrip nodig in plaats van aan de schandpaal genageld te worden”, tweet een bewonderaar.

Miami Heat!!! ???

A photo posted by Lil’ Kim (@lilkimthequeenbee) on

Foto Instagram / lilkimthequeenbee