Deze gin doet je rimpels verdwijnen

Gin is al een tijdje het populairste drankje op de markt. Maar ook al is het nog zo lekker, je huid gaat er niet bepaald van stralen. Al kan daar snel verandering in komen. Britse creatievelingen komen met een gin op de proppen, die je rimpels als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. 

Foto Anti-aGin
Foto Anti-aGin

Warner Leisure Hotels en Bompas & Parr sloegen de handen in elkaar om de verjongende gin te brouwen. Ze beweren dat je er jonger zal uitzien, omdat het drankje gedestilleerd werd met collageen en plantaardige stoffen die de veroudering tegengaan. Het is al langer geweten dat de cosmetica-industrie naar hartelust producten met collageen verkoopt. Als je ouder wordt, neemt de productie van het ‘ouderdomswerend’ eiwit immers af, waardoor je huid slapper wordt en je rimpels krijgt. In Japan zijn er zelfs beauty restaurants die gerechten met collageen op de menukaart zetten en supermarkten die noedels en snoep met het bewuste bestandsdeel in de rekken leggen.

Het brouwsel kreeg de toepasselijke naam Anti-aGin en wordt verkocht via drinksupermarket.com. Een fles van 70 centiliter kost 34,99 pond, ongeveer 45 euro, en gaat blijkbaar als zoete broodjes over de toonbank. Voorlopig is het drankje namelijk al uitverkocht.