50 cent verrast wereld met derde zoon

‘Het leven zoals het is, de celeb-editie’: van de een op de andere dag ontdekken dat je een derde kind hebt, het overkwam rapper 50 cent. Hij leerde zijn zoontje van 11 kennen op een meet en greet en deelde dat meteen met zijn fans op Instagram.

“Mijn leven zit vol verrassingen. Dit kereltje is mijn zoon Davian”, schreef Fiddy onder de foto waarop het jongetje in tranen te zien is. “Hij begon te huilen, maar waarom? Ik moet betalen voor deze shit. Lmao.”

De bankroete rapper, die uit vorige relaties ook al twee jongens heeft, zou een slordige 10.700 euro moeten neertellen aan alimentatie. Gelukkig voor zijn nieuwe zoontje Davian is zijn oudste kind 18 geworden, waardoor hij wegvalt van de rekening.

De fans van 50 cent kregen al regelmatig updates over zijn nieuwe telg. Zo deelde hij een mail van de school waarin de leerkrachten vertellen dat Davian “uitblinkt op school en een veel hoger niveau haalt dan de rest van de klas.”

Toch wordt er hevig gespeculeerd over het waarheidsgehalte van de ontdekte nakomeling. De muzikant staat erom bekend zijn volgers op sociale media graag in de maling te nemen. Bovendien wordt er niets gezegd over hoe hij de verloren zoon ontdekt heeft of wie de moeder is.

Foto Instagram / 50cent