People kroont Jennifer Aniston tot mooiste vrouw ter wereld

Jennifer Aniston is door het Amerikaanse tijdschrift People tot mooiste vrouw van de wereld benoemd. Daarmee volgt ze Sandra Bullock op. “Nu ik ouder ben, ga ik bewuster om met mijn voorkomen”, vertelde ze in een interview met het magazine.
door
Julie
Leestijd 1 min.

Het is niet de eerste keer dat de actrice de titel in ontvangst mag nemen. Twaalf jaar geleden, toen het laatste seizoen van 'Friends' werd uitgezonden, mocht ze deze titel ook al op haar conto schrijven.

Jennifer vertelt dat ze bewuster omgaat met haar uiterlijk dan vroeger. “Als twintiger kon ik met een hoop wegkomen, nu let ik beter op wat ik eet en hoeveel ik slaap.” Als je ook een body als dat van de 47-jarige schone wil, is het tijd om je sportschoenen van zolder te halen. De actrice gaf in het interview mee zes keer per week te sporten.

Een andere celeb die het grote compliment ook tweemaal in ontvangst mocht nemen is Angelina Jolie. Zij kreeg de titel in 2005 en in 2006. Andere dames die in het verleden al gekroond werden tot mooiste vrouw ter wereld waren onder andere Beyoncé, Halle Berry, Drew Barrymore en Jennifer Lopez.

Foto AFP / M. Windle