In dit Londens restaurant eet je naakt

Als je er al jaren van droomt om een keertje zonder kleren uit eten te gaan, heb je nu drie maanden de kans om dat buitengewoon dinertje van je bucket list te schrappen. In het Londens pop-uprestaurant The Bunyadi mag je poedelnaakt aan tafel schuiven.

Er blijft een gedeelte waar klanten hun kleren mogen aanhouden, maar de bediening gaat wel overal uit de kleren. Voor foto’s of filmpjes hoef je niet te vrezen, want mobieltjes moeten ingeleverd worden. Zo wil het personeel van The Bunyadi een avond van totale vrijheid aanbieden, zonder storende elementen als kleding of elektronica.“Kom binnen in een geheime wereld, bevrijd van smartphones, elektrische verlichting en zelfs kleding en herbeleef het begin der tijden waar alles fris en vrij was, zonder de verlokkingen van het moderne leven”, zo staat te lezen op de website van het pop-uprestaurant.

Zie jij zo’n onbelemmerde avond wel zitten? Dan ben je niet de enige, want er staan ondertussen al 10.000 mensen op de wachtlijst van het restaurant!

Foto Pixabay