Deze hond kan niet stoppen met lachen

Behoefte aan wat vrolijk nieuws om deze nieuwe werkweek mee te beginnen? Dan is het verhaal van pitbull Koby ideaal.

De viervoeter kwam enkele weken geleden terecht in ‘Maryland Shelter’, een dierenasiel in de stad Baltimore. De 4-jarige hond was er slecht aantoe omdat hij mishandeld werd door zijn vorige baasje.

Gelukkig werd hij opgevangen door een warm pleeggezien, Sean en Jade Stinchcomb. Zij hebben de pitbull voor het eerst ooit in de watten gelegd en overstelpt met liefde, affectie, cadeautjes en speeltjes. Nu Koby beseft dat hij niet meer bang moet zijn om mishandeld te worden, kan hij niet stoppen met glimlachen.

“Telkens als hij zich naast jou neerzet, trekt hij dat vrolijke gezicht”, vertelt Sean aan Barkbox. “Zeker sinds hij het gewoon is om eten en liefde te krijgen, lijkt het alsof hij voortdurend glimlacht.” Binnen een paar maanden mag Koby geadopteerd worden. Wij verwachten dat niet veel mensen zullen kunnen weerstaan aan zijn speelse snoet.

And here is Koby from AAAC enjoying an ice cream on his freedom ride. Welcome to BBC baby boy. He is HW + and started…

Posted by Baltimore Bully Crew on Saturday, 26 March 2016

Our new guy, Koby, is settling into his foster home well. Once this boy finishes his HW treatment he will be for adoption. But in meantime, please tell him how handsome he is ❤️

Posted by Baltimore Bully Crew on Thursday, 31 March 2016

Can't even right now 😂😂 Board member Jade and Koby 💗

Posted by Baltimore Bully Crew on Sunday, 3 April 2016