Jean-Pierre Bauwens kijkt uit naar duel in thuishaven Gent

Jean-Pierre Bauwens kijkt uit naar duel in thuishaven Gent

Jean-Pierre ‘Junior’ Bauwens kijkt uit naar zijn kamp van vrijdag 29 april op het Gents boksgala. De verloren zoon is terug en daar zullen ze in de Topsporthal Vlaanderen zeker niet boos om zijn.
“Ik ben blij dat ik nog eens in mijn thuishaven kan boksen”, stelde Bauwens. “Zo kan ik mij nog eens aan het Gentse publiek tonen. Ik heb de voorbije jaren zowat overal gebokst. Dat deed me enigszins wel deugd. Ik snoof eens nieuwe lucht op en deed een pak nieuwe ervaringen op. Ik leerde eveneens een ander publiek kennen. Maar nu kom ik omzeggens opnieuw thuis.

Ik heb lange tijd, zowat acht maanden, aan de kant gestaan door allerlei blessures. Ik ben echter helemaal terug fit, en dat in ‘mijn’ Gent. Al wordt het niet makkelijk, mijn tegenstander is zeker geen cadeau. Ik ken Meriton Karaxha maar al te goed. Hij is zeer ambitieus maar dat ben ik ook nog steeds. Ik wil de ontgoocheling na mijn verloren kamp tegen de Italiaan Manuel Lancia volledig doorspoelen. Ik begin daarom alvast vol goede moed aan mijn 41e kamp.”bron: Belga