Politie redt verjaardag van eenzame jongen

Stel je voor dat je een verjaardagsfeest geeft, maar niemand komt opdagen. Het overkwam de 10-jarige Toxey Andrews en hij zat echt in de put. Gelukkig schoot de politie van Arkansas te hulp om hem alsnog een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. 

Ook al had de moeder Angela alle 21 klasgenootjes uitgenodigd, blijkbaar vond niemand het de moeite om af te komen. “Het is echt hartverscheurend om je zoon zo ongelukkig te zien”, schreef ze op Facebook.

Haar bericht viel niet in dovemansoren, want twee dagen later stonden vier agenten van de politie uit Arkansas voor de deur. Ze hadden taart en cadeautjes, waaronder een frisbee. Daarnaast mocht hij ook een ritje maken in de politiewagen.  “Ik mocht alle trucjes, zwaailichten en sirenes eens uitproberen”, vertelt de jongen trots aan de lokale televisiezender THV11.

Posted by Arkansas State Police on Monday, 4 April 2016

Angela vond de actie van de agenten zo hartverwarmend dat ze een brief schreef naar de Arkansas State Police Department. “Ik weet niet hoe ik jullie ooit kan bedanken”, begint ze haar brief. “Jullie hebben de verjaardag van mijn zoontje onvergetelijk gemaakt. Vanuit het diepst van mijn hart: bedankt.”

Posted by Arkansas State Police on Monday, 4 April 2016

Posted by Arkansas State Police on Monday, 4 April 2016