Marian werkt bij t-groep: «Je krijgt hier alle kansen om door te groeien»

Wie?     Marian Zegers
Leeftijd?     26 jaar
Opleiding?     Arbeids-en Organisatie­psychologie
Functie?     Uitzendconsulente
Onderneming?    t-groep

Waarom t-groep?

“Ik had graag een job die aansloot bij mijn studies. De uitzendsector is daarvoor echt ideaal en bij t-interim waren ze net op zoek naar een uitzendconsulente in Antwerpen. Dat kwam ook goed uit omdat ik net naar hier was verhuisd. Een week na mijn sollicitatieprocedure ben ik al meteen mogen starten.”

Wat is jouw functie?

“Wij zijn hier op het kantoor verantwoordelijk voor veel klanten. Daar zitten kleine bedrijven bij maar ook grote spelers. Wij zorgen voor de personeelsinvullingen, we volgen de contracten op en doen de administratie. De functies waarvoor we moeten zoeken zijn zeer divers, zowel arbeiders als bedienden of studenten om tijdelijk in te springen. En uiteraard doen we hier ook het onthaal van nieuwe mensen die zich hier komen inschrijven.”

Wat maakt de job zo boeiend?

“Vooral de afwisseling: het is heel veel tegelijkertijd. Ik weet nooit aan het begin van de dag wat ik die dag allemaal ga moeten doen en dat maakt het net zo uitdagend. Gelukkig heb ik hier supercollega’s die mij goed ondersteunen. Onze nieuwe office manager is trouwens ook begonnen als uitzendconsulente, dus dat illustreert dat je hier alle kansen krijgt om door te groeien. Ik ben zelf anderhalf jaar in dienst, leer nu nog elke dag bij want dit is mijn eerste job, maar ik wil zeker ook vooruit.“

 

t-interim_logo_web

Deze testimonial wordt u aangeboden door Metro-partner t-groep.