Radja Nainggolan krijgt inbrekers over de vloer

door
Belga
Leestijd 1 min.

Rode Duivel Radja Nainggolan is vrijdagavond het slachtoffer geworden van een inbraak in zijn huis in de buurt van de Italiaanse hoofdstad Rome. De dieven gingen er met 30.000 euro cash en meerdere luxehorloges aan de haal. Dat meldde de Italiaanse toonaangevende sportkrant La Gazzetta dello Sport zaterdag. Nainggolan en zijn bijna zes maanden zwangere vrouw Claudia stelden de inbraak omstreeks middernacht vast, toen ze thuiskwamen na een avondje uit bij vrienden. Het hele huis in Casal Palocco was overhoop gehaald, waarna ze de politie verwittigden.

De lokale politie van Ostia en Casal Palocco onderzoekt momenteel de inbraak. Volgens hen hebben de dieven voor middernacht via de tuin het domein betreden om daarna het huis binnen te dringen. De alarminstallatie was niet ingeschakeld, omdat Nainggolan en zijn vrouw bij vrienden in de buurt op bezoek waren en ook niet van plan waren om lang weg te blijven.

Radja Nainggolan is niet de eerste speler van AS Roma die inbrekers over de vloer krijgt. In het verleden werd er ook al ingebroken in de huizen van onder meer Menez, Juan, Gervinho (ex-Beveren) en Doumbia.

bron: Belga