Dit is de ideale koffer om mee op reis te gaan

Wat zijn de grootste irritaties als je op reis vertrekt en je een koffer moet meezeulen? Oftewel weegt je valies meer dan verwacht en moet je heel wat extra euro’s neertellen. Of nog erger: je bagage raakt zoek en de batterij van je smartphone is leeg op het moment van de hoogste nood. Gelukkig is er een nieuwe koffer op de markt die al deze problemen oplost. 

Het Amerikaanse bedrijf Raden kwam op de proppen met de innovatieve koffer en weet meteen drie frustraties weg te werken. Zo zal je nooit meer sukkelen met een lege smartphonebatterij, want de koffer heeft twee USB-poorten ingebouwd waarmee je je telefoon een aantal keer mee kan opladen. De oplaadbare batterij kan je eenvoudig uit de koffer halen voor de volgende trip.Voor sloddervossen is de bluetoothfunctie van de koffer nog interessanter. Via een app kan je checken waat precies je koffer zich bevindt, of ze verloren is of zelfs gestolen. Daarnaast geeft de app ook informatie over de weersomsandigheden op je vakantiebesmming en vertragingen van de vlucht.

Als kers op de taart heeft de koffer ook een ingebouwde weegschaal die ervoor zorgt dat je nooit meer voor verrassingen komt te staan bij de incheckbalie.

Het design van Raden is in acht kleuren te bestellen en heeft een prijskaartje van 295 dollar (260 euro, voor de handbagage) of 395 dollar (350 euro, voor de grotere versie).

Foto Pixabay