Meisje schrijft kwade brief naar zus die al het eten opeet

Een meisje heeft haar frustraties met het gedrag van haar zus geuit in een groffe, maar grappige brief. De zus plaatste de brief op haar Facebook-profiel, waarna de tekst meteen viraal ging.

Zussen, je moet met hen samenleven, ook al halen ze het bloed van onder je nagels. Het laatste slachtoffer van zusterhaat is een Amerikaans meisje. Ze werd furieus op haar zus, omdat ze bij haar thuiskomst merkte dat die al het eten had opgegeten.

De kwade zus ventileerde haar frustraties dan maar in een kordate brief aan haar familielid. De geadresseerde vond de brief zo grappig dat ze die deelde via Facebook, waar de tekst meteen werd opgepikt en viraal ging.

In de brief mijdt de kwade zus de beledigingen niet. “Aan mijn dikke zus Louisa” is de hartelijke opening. Daarna gaat de brief op dezelfde vriendelijke toon verder: “Ik haat je omdat je altijd onze lunch opeet en zegt dat je het niet gedaan hebt, terwijl je altijd in de keuken bent. Jij dikke koe. Daarom heb je geen vrienden, omdat je hun lunch ook opeet, jij dikke domme meid. Je hebt een dikke kont door al dat eten. Ik hoop dat niemand met je trouwt, want dan eet je zijn familie ook nog op. Ik zal je pas weer mijn zus noemen, als je stopt met eten. Doei dikke meid, ik haat je nog steeds!”

In de originele versie gaat het als volgt:

“To my fat sister Louisa. I hate you because you eat all our food for lunch and you always say it’s not you but you are always in the kitchen, you fat cow.

That’s why you have no friends – because you eat their lunch too, you dumb fat girl. That’s why your bum is fat because you eat all the food.

I hope no one marries you because you might eat his family too.

I will you call you my sister when you stop eating our food.

Bye ugly girl, I still hate you!”

Het bericht verzamelde al snel meer dan negenduizend likes op Facebook, maar is ondertussen al verwijderd. Of het terug goed gekomen is tussen de twee zussen, is voorlopig nog een raadsel.

Foto Pixabay