Hotelgast vindt verrassend briefje tussen lakens

Een hotelgast heeft een verrassende ontdekking gedaan tussen de lakens van het bed in zijn hotelkamer. Er stak een briefje tussen de lakens waaruit bleek dat het kamermeisje het bed niet had verschoond.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Het bed is één van de eerste dingen die je test in een hotelkamer. Is de matras niet te hard en ook niet te zacht? Zijn er genoeg lakens aanwezig en kan mijn hoofd verdwijnen in het hoofdkussen? Een anonieme gebruiker op Reddit hoopte op een positief antwoord op al die vragen, maar één klein briefje strooide roet in zijn eten.

Toen hij op het bed ging liggen, hoorde hij van onder de lakens een kreukelend geluid komen. Hij vond er een handgeschreven briefje, met daarop de tekst "Als je dit leest, heeft het kamermeisje de lakens niet verschoond!". Het briefje lijkt achtergelaten door de vorige gast van de kamer, om de kamermeisjes te testen. Hadden zij de lakens van het bed verschoond, dan had het briefje er niet meer gelegen. Maar als ze enkel het bed opdekten, dan ging het briefje blijven liggen.

Volgens de reacties op Reddit zijn heel wat mogelijke hotelgangers afgeschrikt door de foto.

Foto Reddit