Swipebuster vertelt of je lief je bedriegt op Tinder

Vertrouw je je geliefde niet voor de volle 100% ? Dan kan Swipebuster je ongetwijfeld uit je lijden verlossen. Met deze app kan je aan de hand van naam, leeftijd en locatie checken of iemand op de populaire dating app Tinder actief is.

Altijd al nieuwsgierig geweest of je ex intussen op Tinder zit? Heb je de neiging om in de smartphone van je vriend(in) te snuffelen, omdat je hem of haar niet helemaal vertrouwt? Met Swipebuster kan je een naam, leeftijd en locatie van je ‘slachtoffer’ invoeren en kom je in enkele muisklikken te weten of hij of zij op Tinder vertoeft. Bovendien krijg je ook te zien wanneer de gezochte persoon de laatste keer actief was op de app.Dit alles zonder sporen achter te laten of de kans om betrapt te worden. Nadeel is wel dat je er enkele euro’s (4,39 euro) voor over moet hebben, waarvoor je de kans krijgt om drie zoekopdrachten uit te voeren.

De makers van Swipebuster willen naar eigen zeggen met de app aantonen hoe gemakkelijk het is om informatie over Tinder-gebruikers op te sporen. De woordvoerder van Tinder bevestigt in het magazine Vanity Fair dat er inderdaad heel wat informatie over gebruikers te vinden is, maar dat dat net de bedoeling is van de app. “Maar als je echt zo graag wil weten wie er op Tinder zit, dan raden we je aan om geld te besparen en de app gewoonweg gratis te downloaden”, klinkt het nog.

Foto Pixabay

swipebuster
Screenshot SwipeBuster