Lesley-Ann Poppe verwacht kindje

Lesley-Ann Poppe heeft heuglijk nieuws. Samen met haar vriend Kevin (28) - met wie ze sinds vier maanden een koppel vormt - verwacht de televisiepersoonlijkheid een kind.
door
Matthias
Leestijd 1 min.

“Ik voel me super! Ik heb veel energie, ben helemaal niet misselijk en heb voorlopig geen last van mijn hormonen”, vertelt Poppe aan Story. “Helemaal anders dan tijdens mijn eerste zwangerschappen. Ik deed nu vijf zwangerschapstesten omdat ik me niet zwanger voelde en het daarom niet geloofde.”

Enkele weken geleden deden al geruchten de ronde, na een uitzending van 'De Keuken van Sofie'. Toen ontkende Poppe nog. “Op het moment van de opnames, weken voor de uitzending, was ik nog niet zwanger”, houdt de blondine vol. “Mijn buik was écht gezwollen door de koffiekoeken. Enkele dagen na de uitzending en de bijbehorende commentaren bedacht ik me plots: 'Tiens, ik moest mijn regels toch al gehad hebben?' Ik ben dan een test gaan halen en die bleek positief, net als alle volgende.”

Poppe is momenteel nog maar net twee maanden zwanger, maar naar eigen zeggen zijn haar borsten al twee cupmaten gegroeid. "En ze waren al niet klein", lacht ze. Poppe heeft al een zoon uit een eerdere relatie.