De beste 1 aprilgrappen van vandaag

Vandaag is het weer 1 april. Tijd dus om je beste grappen uit de kast te halen. Ook op het internet circuleren heel wat nieuwtjes waarvoor je op je hoede moet zijn. Een overzicht:

“Thuis verovert de wereld!” Zo kondigde de populaire Vlaamse serie op Facebook aan dat enkele landen de rechten hebben gekocht om ‘Thuis’ te vertalen en uit te zenden. Op MIP TV, de grootste tv-beurs ter wereld, wordt de eerste trailer voorgesteld. Wie dus graag Lowieke Duitse scheldwoorden had horen roepen, is eraan voor de moeite. Waldek laat zich in de Poolse uitzending dan wel van zijn beste (Nederlandstalige) kant zien.Thuis verkocht aan het buitenland

Thuis verovert de wereld! Enkele landen kochten de rechten om de populaire soap te vertalen en uit te zenden. Op MIP TV, de grootste tv-beurs ter wereld, wordt deze eerste trailer voorgesteld.

Posted by Eén on Thursday, 31 March 2016

 

De geur van je huidige deodorant wat beu? Dan is de nieuwe ‘tompouce deodorant spray’ van Hema misschien wel iets voor jou. Het idee kan echter op heel wat enthousiaste reacties rekenen waardoor de winkelketen in een reactie op Facebook laat weten te overwegen de spray toch maar te ontwikkelen.

 

Nieuw bij HEMA: tompouce deodorant spray. Zo ruik je altijd naar je favoriete gebakje. Proberen? Tag je liefste vriend of vriendin in dit bericht en maak samen kans op een lekker zoet cadeautje.

Posted by HEMA on Thursday, 31 March 2016

Als het van Google afhangt, maakt iedereen binnenkort gebruik van een zelfrijdende fiets. De internetreus koos voor Amsterdam, fietshoofdstad van de wereld, om het innovatieve product voor te stellen.

De online retailer Coolblue heeft een oproep gelanceerd om MiniMagazijn-houder te worden. Klanten kunnen op die manier hun huis als magazijn aanmelden, zodat Coolblue nog meer kan inspelen op de vraag van de klant om een bestelling zo snel mogelijk af te halen. Het bedrijf wil voor het einde van dit jaar in achtduizend wijken een Coolblue MiniMagazijn hebben. Geïnteresseerden kunnen zich via  CoolblueMiniMagazijn.nl en CoolblueMiniMagazijn.be aanmelden.

Ook NASA en het Europese ruimteagentschap ESA riepen jonge moeders op die samen met hun kersverse baby de ruimte in willen. Gedurende zes maanden willen ze ver weg van de aarde de levensvatbaarheid van jonge kinderen in deze speciale omgeving onderzoeken. Hiervoor werken ze samen met Mumsnet, een website van en voor ouders.

New baby, and looking for a family-friendly career?

Posted by mumsnet.com on Thursday, 31 March 2016

Mediamarkt kwam woensdag al met een nieuwtje af: een chip waarmee je je kind overal en altijd kunt traceren via je smartphone. De RFID S4 Easy-Chipper is pijnloos en onzichtbaar. Wie het product daadwerkelijk wil bestellen, leest op de pagina dat het product tijdelijk niet in voorraad is.

Ken je dat? Zit je net lekker op een terrasje, rent je kind weg! Jij in paniek, want binnen 5 seconden is hij compleet…

Posted by MediaMarkt NL on Wednesday, 30 March 2016

Al gehoord over Voicicons? Dedicon, een organisatie die zich bezighoudt met het samenstellen van gesproken lectuur voor blinden en slechtzienden in Nederland, heeft deze emoji’s met geluid ontwikkeld zodat blinden hier ook gebruik van kunnen maken. Helaas een 1 april grap, maar Dedicon wil met de actie wel aandacht vragen voor het feit dat mensen met een visuele handicap geen toegang hebben tot visuele informatie, die voor anderen vanzelfsprekend lijkt.