Moeder neemt kartonnen zoon eens goed te grazen

Humor zou wel eens in de genen kunnen zitten, althans als je afgaat op een moeder en zoon uit Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee.
door
Kevin
Leestijd 2 min.

Toen zoonlief Dalton Ross voor een jaar in Londen ging studeren, kwam hij een geestig idee. Hij maakte een levensgrote versie van zichzelf uit karton, zodat zijn moeder hem nooit zou missen terwijl hij aan de andere kant van de wereld met zijn neus in de boeken zit.

"Ik was aan het wennen aan het leven in Londen, dus ik sprak niet vaak met mijn moeder. Ik dacht dus dat het grappig zou zijn om ze een onverwacht een levensgrote versie van mezelf op te sturen", getuigt Ross aan Huffington Post.

De moeder zit echter ook niet verlegen voor een grapje en maakte gretig gebruik van haar kartonnen zoon voor allerlei foto's. Zo had Dalton een date met Barbie op Valentijnsdag en dekte mama haar zoon in met een verhaaltje. Ook alledaagse dingen, zoals een lunch en een doktersbezoekje werden niet geschuwd.

Kroon op het werk is het feit dat moeder de foto's niet binnen de familie hield, ze plaatste die op Facebook waar iedereen ze kan zien. "Mijn ma is een grapjas en lacht het laatst bij deze mop", geeft Ross toe.

De student plaatste de foto's zelf ook op Imgur en heeft nog plannen voor zijn kartonnen dubbelganger. "Volgend semester ben ik van plan om de geknipte figuur in de ochtendcollege's te zetten zodat ik zelf nog wat kan slapen." Benieuwd of zijn moeder dat even grappig vindt.

Foto: imgur / ienjoybread