Zeven bizarre extra's op hotel

Vergeet de gratis zeepjes of balpennen, deze hotels bieden pas echt originele services aan.
door
Heleen
Leestijd 1 min.

Schildersezel

In het pittoreske kunstenaarsstadje San Miguel de Allende in Mexico wonen heel wat creatievelingen, en dat trekt dan ook heel wat kunstzinnige toeristen. Het hotel Rosewood San Miguel de Allende speelt daar gretig op in door elke kamer te voorzien van een schildersezel, verf en kwasten. Zo kunnen de gasten meteen hun creativiteit botvieren op het doek wanneer ze inspiratie voelen opkomen.

Teddybeer

Niets is zo heerlijk als onder wol kruipen met een zachte teddybeer. En daar hoef je je niet voor te schamen, vinden ze in het Conrad Centennial in Singapore. Naast een teddybeer voorziet het personeel ook vijftien verschillende, speciaal voor jou geselecteerde kussens en een rubberen eendje voor in het bad.

Goudvis

Ben je op zoek naar echt gezelschap? Dan heeft het Roxy Hotel in Manhattan de perfecte oplossing. Al meer dan vijftien jaar kunnen de bezoekers een goudvis krijgen op de kamer. Je kan het beestje misschien niet knuffelen of aaien, maar je zal je in elk geval minder eenzaam voelen.

Bar Chart

Een dag niet gedronken, is een dag niet geleefd. Dat is vast het motto van het London Edition hotel. Het biedt niet alleen de standaard minibar aan, maar voorziet ook een echte Bar Cart, waar gasten al van 's ochtends vroeg cocktails, likeurtjes en andere godendranken kunnen bestellen.

Stylist

Wie stijlvol door de straten van Hong Kong wil flaneren, kan terecht in het Landmark Mandarin Oriental. Het hotel voorziet in elke kamer een trenchcoat en parfum van Burberry. Voor wie verder toch nog twijfelt over zijn outfit, staat de hotelstylist klaar om tips te geven. Zo bega je geen modeblunders!

Dierenpsycholoog

Niet alleen mensen, maar ook dieren zijn wel eens toe aan vakantie. Als je kat of hond zich niet goed in zijn vel voelt, legt het Hotel deLuxe in Portland je trouwe viervoeter goed in de watten. Zo is elke kamer uitgerust met een welkomstpakket met snoepjes en speeltjes. Voor dieren gestresseerd zijn na de reis staan er een psycholoog, acupuncturist en heler klaar.

Zeemeermin

Wie de wonderen van de onderwaterwereld wil ontdekken, kan dat doen met een zeemeermin als gids in het Cheval Blanc St-Barth Isle in Frankrijk.