Halle Berry poseert topless op Twitter

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 05: Actress Halle Berry attends the Fallout 4 video game launch event in downtown Los Angeles on November 5, 2015 in Los Angeles, California. Mike Windle/Getty Images for Bethesda/AFP

Halle Berry heeft haar topless debuut gemaakt op Instagram en Twitter. De Amerikaanse actrice postte een foto van zichzelf waarop ze geen topje of bh draagt.

Op het plaatje is te zien hoe Berry met haar blote rug naar de camera toegekeerd staat in een bos vol met bamboe. Het is duidelijk dat ze geen beha, bikini of topje draagt.

Op Twitter plaatste ze de foto met de tekst “Hallo iedereen…”. Op Instagram plaatste ze een iets uitgebreider onderschrift: “Ik kijk er naar uit mijn wereld te delen via beelden die mijn emoties en standpunten reflecteren. Ik bewonder fotografie en zijn mogelijkheid deze buitengewone wereld waarin wij leven vast te leggen en te weerspiegelen. Ik wil graag mijn liefde voor de natuur, kunst, mode en veel meer met jullie delen in de hoop dat de beelden inspireren, gesprekken uitlokken en jullie een plezier doen.”

Momenteel is de actrice met haar ex Olivier Martinez op vakantie in Mexico, samen met hun twee kinderen Maceo-Robert (2) en Nahla (8). Het koppel maakte in oktober vorig jaar bekend dat ze gaan scheiden.

Foto AFP / P. Windle