Ultieme 'Temptation'-casanova vraagt vriendin ten huwelijk

Hij maakte naam als ultieme casanova met twee opvallende passages in Temptation Island. Maar op zijn 34ste lijkt Tim De Pril zijn wilde haren stilaan kwijt. Op een bootje bij de Koh Phi Phi-eilanden in Thailand vroeg hij zijn twaalf jaar jongere vriendin Melissa Vingerhoed ten huwelijk.
door
Matthias
Leestijd 1 min.

Thailand was ook de plek waar Tim voor het eerst van zich liet horen, brengt Story in herinnering. Hij nam er in 2002 met zijn toenmalige vriendin Katrien Schotte deel aan de eerste reeks van Temptation Island. Hun relatie overleefde de ultieme relatietest niet. In de vijfde reeks maakte De Pril opnieuw zijn opwachting, al was dat deze keer als verleider.

Hoe dan ook, De Pril reeg de voorbije jarende veroveringen aan elkaar, onder wie ex-Miss België Ann Van Elsen. Ook Melissa zelf schopte het trouwens bijna tot Miss België. In 2013 werd ze tweede eredame. Met haar kiest de Dilbekenaar nu voor stabiliteit.

Morgenavond zendt Vijf een dubbele aflevering uit van het huidige seizoen van Temptation Island. Die draait rond de 'droomdates' en het laatste kampvuur, inclusief confrontaties met al dan niet bedrogen partners. In de laatste aflevering blikken de koppels volgende week terug op hun deelname en wordt duidelijk welke relaties standhielden.

Foto R.V. en foto Facebook Tim De Pril