Gezin komt terug van vakantie en vindt wildvreemde in huis

Stel je voor: na een welverdiende en deugddoende vakantie keer je terug naar huis, om vervolgens een volslagen vreemde in je woonst te vinden. Het overkwam een gezin uit de Amerikaanse staat Columbia. 

De 21-jarige Zachary Jock had ingebroken in het huis van het Amerikaanse gezin. Alsof dat niet erg genoeg is, besloot de man om in te trekken in het huis, alle kledij van de familie te dragen en de hele voorraadkast eten te plunderen. Dat schrijft Lebanon Daily News.

Toen het gezin thuis arriveerde en de chaos aantrof, belden ze onmiddellijk de politie. Bij zijn arrestatie ontdekten de agenten dat de inbreker niet alleen twee dagen lang in de woning had gewoond en overal pillen, alcohol en sigaretten had laten rondslingeren, maar dat hij ook 2.800 dollar (omgerekend meer dan 2.500 euro) had aan spullen had gestolen.

Jock wordt nu beschuldigd van inbraak en diefstal en wordt vastgehouden in de gevangenis. Als hij wil vrijkomen, moet hij een borgsom betalen van 25.000 dollar, oftewel 22.379 euro.