Pasen in pastel

Pasen staat traditioneel synoniem voor kleur, zowel op tafel als in je kleerkast. Als je een kakafonie aan kleuren wil vermijden, speel je het best op veilig. Pasteltinten zijn in zo'n situaties ideaal: ze geven een leuk kleuraccent aan je outfit, maar zijn niet schreeuwerig of opdringerig. Zo verschijn je zeker op je paasbest.
door
Mare
Leestijd 1 min.

1.?Pastel op tafel

Voor hippe paasdecoratie moet je bij Dille & Kamille zijn. Deze paascollectie pakken ze uit met zachtblauwe en gele pasteltinten. Om gênante situaties op familiebrunches te vermijden, kunnen hun schattige gele kaartenhoudertjes bijvoorbeeld prima van pas komen. Met de kuikenwasknijpers houd je je tafeldecoratie perfect op z'n plaats. Ikea komt op de proppen met schattige kopjes met polkadots en een cupcakehouder om die zoetigheden in stijl te bewaren.

2.?Pastel aan tafel

Fans van pastel kunnen deze lente en zomer hun hartje ophalen: in zowat elke collectie zijn er wel een aantal pastelstuks terug te vinden. Wil je zoals Giovani all the way gaan, verschijn dan deze zondag van kop tot teen in pastelkleuren. Speel je het liever iets subtieler, combineer dan pastel met een sobere witte bloes of smuk een sobere outfit op met een pastelsneaker van Nike.

3.?Make-up in zachte pasteltinten

De jaarlijkse SoftShades-collectie van Opi staat deze keer helemaal in het teken van ultralichte pastels. Het lichte lila, geel en groen zijn de must haves van dit seizoen. Wil je subtiel opvallen? Kies dan voor een roomwitte kleur op je nagels. Ook Rimmel pakt uit met pasteltinten om je ogen in de kijker te zetten. Zachtgeel en nude zijn de kleuren van het seizoen. Met de Brightning Brick van Bobbi Brown geef je je huid tot slot een zachteroze, natuurlijk ogende blush.