Jetairfly leidt vluchten voorlopig af naar regionale luchthavens

Jetairfly leidt vluchten voorlopig af naar regionale luchthavens

Alle geplande afreizen en terugvluchten die voorzien waren van uit en naar Zaventem worden tot maandag omgeleid via de regionale luchthavens van Oostende, Luik en Charleroi, zo meldt luchtvaartmaatschappij Jetairfly. Touroperator Jetair contacteert alle betrokken reizigers om hen de nieuwe vluchtgegevens te bezorgen. De reizigers worden gevraagd om zich 3 uur vóór vertrek aan te melden in hun luchthaven. Jetairfly heeft voor vandaag geen vluchten geannuleerd, zodat alle reizigers hun vakantie kunnen aanvatten of beëindigen. Vanaf 6 uur vanmorgen vertrokken reizigers vanuit Oostende en Charleroi naar o.m. de Costa del Sol, Tenerife, Gran Canaria, en zelfs de Kaapverdische eilanden, de Dominicaanse Republiek en Jamaica. Het gaat om tien vluchten voor vandaag.

Jetairfly verplaatst zijn medewerkers voor de grondoperaties tijdelijk van Brussel naar de luchthavens van Oostende, Luik en Charleroi. Twintig vrijwilligers van touroperator Jetair zorgen in de luchthavens mee voor het onthaal, de begeleiding en informatie aan de reizigers.

“Met de alternatieve regeling garandeert de luchtvaartmaatschappij dat iedereen die bij haar of bij de touroperators Jetair, VIP Selection of Sunjets.be een paasvakantie had geboekt, zal kunnen vertrekken”, zo deelt Jetairfly mee in een mededeling.

bron: Belga