België-Portugal wordt om veiligheidsredenen afgelast

door
Belga
Leestijd 1 min.

De oefeninterland van dinsdag 29 maart tussen België en Portugal in het Koning Boudewijnstadion in Brussel wordt afgelast om veiligheidsredenen. Dat bevestigt de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vanmiddag. "Om veiligheidsredenen en uit voorzorg heeft de stad Brussel aan de KBVB gevraagd om de wedstrijd België-Portugal van 29 maart aanstaande niet te laten plaatsvinden. De wedstrijd van onze Rode Duivels tegen Portugal, voorzien op dinsdagavond in het Koning Boudewijnstadion, gaat dus niet door", luidt het in een bericht van de KBVB.

De supporters die een ticket hadden aangekocht via de online voorverkoop van de KBVB, zullen later vandaag een nieuwsbrief ontvangen met de te volgen procedure. De terugbetaling zal gebeuren in de loop van de maand april.

Enkel tickets aangekocht via de officiële website van de KBVB worden terugbetaald. De tickets aangekocht via andere niet officiële sites worden niet terugbetaald, luidt het. De tickets van 1895 zullen worden terugbetaald aan de supportersclub. Dit zal gebeuren in de loop van de maand april.

In november vorig jaar werd de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Spanje eveneens afgelast door de terreurdreiging.

bron: Belga