Selah Sue's nieuwe single wordt massaal gedeeld na aanslagen

Selah Sue's ‘Feel', het nummer dat de Belgische zangeres twee weken geleden heeft gepubliceerd op haar YouTube-kanaal, krijgt na de terreuraanslagen in Brussel een hele bijzondere betekenis. De muziekvideo is opgenomen op de luchthaven van Zaventem.
door
Charlotte
Leestijd 1 min.

De akoestische versie van 'Feel' werd in de vertrekhal van Brussels Airport opgenomen. De video van de serene sfeer op de luchthaven staan in groot contrast met de huidige beelden van verwoesting. "But if you gonna feel sad you'll see. I'm happy that you do feel something", zingt de zangeres met veel emotie.

Op dit moment is Selah Sue bezig aan haar wereldtour. Tijdens het drama in Parijs in november, was ze zelf aan het optreden in Frankrijk. Toen gaf ze nog de duidelijke boodschap: "We mogen ons niet laten verlammen door angst, want dat is net wat ze willen. Dit is het moment dat we moeten samen zijn en daarom blijf ik optreden."

Ook grijpen veel mensen op social media terug naar 'This World' van Selah Sue vanwege de lyrics: "This world ain't simple. I feel it's fallin' down..."