VUB schorst lessen voor de rest van de week

De Vrije Universiteit Brussel schorst deze week alle lessen, dat heeft het zonet laten weten via vubtoday.be. Naast de leerlingen zullen ook de personeelsleden de rest van de week van thuis uit werken en het restaurant en de bibliotheek blijven gesloten. Omstreeks 14.00 uur werd er dinsdag op de Generaal Jacqueslaan een gecontroleerde ontploffing uitgevoerd door DOVO nadat er een verdacht voertuig werd gevonden. De VUB heeft nu beslist om alle lessen te schorsen en alle diensten te sluiten voor de rest van de week.
Er zullen inhaallessen georganiseerd worden, maar die praktische informatie wordt later aan de studenten meegedeeld. Aan de koten van de VUB wordt er extra beveiliging voorzien en de kotstudenten kunnen bijgevolg op de campussen blijven.

Ondertussen heeft de VUB vanuit de campussen in Etterbeek en Jette ook shuttlebussen met meerdere routes georganiseerd, opdat het personeel en de studenten thuis geraken. De VUB roept ook op tot carpoolen en vraagt om hierover verder te communiceren op de Facebookpagina ‘Pendelgroep VUB’.

bron: Belga