Thalysverkeer verloopt woensdag weer zo goed als normaal, vier treinen afgeschaft

Het treinverkeer op het Thalys-netwerk zal morgen zo goed als normaal verlopen. Er worden wel vier treinen afgeschaft, zo blijkt uit een mededeling van Thalys. Mensen die hun reis toch willen uitstellen, kunnen hun ticket omruilen of laten terugbetalen. Thalys schrapt de trein die woensdagmorgen om 7.13 uur vanuit Brussel-Zuid richting Parijs had moeten vertrekken. Ook de hogesnelheidstrein die om 9.19 uur vanuit Parijs zou vertrekken in de omgekeerde richting, rijdt niet uit.
Daarnaast wordt ook de trein afgeschaft die om 7.17 uur vanuit Amsterdam naar Rijsel zou vertrekken. Hetzelfde geldt voor de trein vanuit Rijsel naar Amsterdam om 11.59 uur. Daarnaast zal Thalys-trein 9424 woensdag vanuit Keulen vertrekken en niet vanuit Dortmund (vertrek om 8u44 in Keulen).

Voor de mensen die hun reis toch willen uitstellen, benadrukt Thalys dat alle tickets van woensdag aan de loketten kunnen worden omgeruild of terugbetaald.
Naar aanleiding van versterkte veiligheidscontroles in het station Brussel-Zuid, raadt Thalys zijn reizigers ook aan om op tijd naar het station te komen en om een identificatiebewijs klaar te houden.

bron: Belga