Politie verspreidt opsporingsbericht naar verdachte

door
Belga
Leestijd 1 min.

De politie verspreidt een opsporingsbericht naar een man die te zien is op bewakingsbeelden van de luchthaven in Zaventem kort voor de aanslagen daar werden gepleegd. Het gaat om dezelfde beelden die eerder waren gelekt van de verdachten van de aanslagen. De man, met zwart hoedje en witte vest, stond helemaal rechts op de beelden die eerder op de dag werden verspreid door verschillende media, naast twee andere andere mannen. In het opsporingsbericht van de politie wordt ingezoomd op de man. "De politie en het gerecht willen deze persoon identificeren die te zien is op de foto. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de aanslagen op de luchthaven Brussels Airport in Zaventem op 22 maart 2016", klinkt het.

De politie vraagt niet te aarzelen om contact op te nemen met de politie, als u de man herkent. Ook als u andere nuttige informatie over de aanslagen in Zaventem en Brussel hebt, weten de speurders dat graag, zegt de politie. Discretie wordt verzekerd.

Er kan contact worden opgenomen met de politie op het gratis telefoonnummer 0800/30.300 of via e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu.

bron: Belga