Ook dienstverlening De Lijn naar Brussel komt om 16u opnieuw op gang

Ook de dienstverlening van De Lijn naar Brussel komt om 16.00 uur opnieuw op gang, nadat ze eerder op de dag onderbroken werd na de aanslagen in de hoofdstad. Dat meldt de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij. De Brusselse stations Noord, Centraal en Zuid gaan ook om 16 uur weer open. De Lijn meldt dat de dienstverlening “tot nader order” in de komende dagen normaal zal verlopen. “Na de lockdown van de hoofdstad beginnen de bussen van De Lijn om 16.00 uur opnieuw te rijden naar Brussel. Het kan even duren voor de bussen op hun normale schema zitten. De Lijnwinkel aan Brussel Noord blijft vandaag gesloten. Tot nader bericht rijden er op de reguliere lijnen geen bussen naar de luchthaven in Zaventem”, klinkt het in een persbericht.
De bussen naar de luchthaven stoppen aan Zaventem Station. Vanuit Grimbergen/Vilvoorde stoppen ze aan de Discount Parking op het luchthavendomein.
In Antwerpen stoppen lijnen 33, 50, 51 en 52 in Deurne niet aan de halte luchthaven. Het premetro- en tramverkeer in Antwerpen rijdt normaal.

bron: Belga