Alle Brussels Airlines-vluchten geannuleerd dinsdag

door
Belga
Leestijd 1 min.

Alle vluchten van Brussels Airlines zijn vandaag geannuleerd en Brussels Airport is tot nader order gesloten, na de bloedige aanslagen van dinsdagochtend op de luchthaven en in de Brusselse metro. Vijftien Brussels Airlines vluchten die niet konden landen in Brussels Airport zijn afgeleid naar de regionale luchthavens. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij in een persmededeling. "Het medeleven van iedereen bij Brussels Airlines gaat in deze moeilijke momenten uit naar allen die bij deze aanslagen betrokken zijn", klinkt het. Brussels Airlines-passagiers met een ticket voor een vlucht tot en met 28 maart kunnen een terugbetaling aanvragen of hun reis uitstellen naar een latere datum.

Brussels Airlines raadt passagiers aan om de website www.brusselsairlines.com te raadplegen voor meer informatie. "De website wordt voortdurend geactualiseerd telkens er meer informatie beschikbaar is", luidt het.

Wie meer informatie zoekt over familieleden of vrienden die eventueel betrokken zouden kunnen zijn, kan het speciale nummer 0032 (2) 753 73 00 bellen dat Brussels Airport heeft geactiveerd.

bron: Belga