Ondanks originele uitnodiging moet Daisy Ridley bedanken voor studentengala

Dankzij de social media is het vandaag de dag enorm gemakkelijk om in contact te komen met je favoriete bekendheid. Kevin Carlock, een student aan Davidson College maakte daar mooi gebruik van om Daisy Ridley mee te vragen naar het schoolbal.

Als grote fan van ‘Star Wars’ is Kevin Carlock uiteraard ook een bewonderaar van actrice Daisy Ridley, die de rol van Rey vertolkt in ‘The Force Awakens’. Met de hulp van zijn vrienden bokste de student een rapvideo in elkaar, waarmee hij zijn droomdate meevroeg naar de gala-avond van Davidson College. Om die oproep kracht bij te zetten, lanceerde hij ook de hashtag #DaisyToDavidson.

Enkele weken verstreken, maar zijn oproep bereikte uiteindelijk de actrice. Ze antwoordde via Instagram met een handgeschreven briefje, waarin ze uitlegt dat ze het te druk heeft met een intense staarwedstrijd met Luke Skywalker en dat ze de gala-avond dus niet zal halen. Ze vraagt de jongeman nog om haar op de hoogte te houden van de avond en wenst hem alle plezier van de wereld.

@kevincarlock your video made my day! Can’t believe I only just saw it! Thank you!!!

Een foto die door daisyridley is geplaatst op


Carlock zal dus op zoek moeten gaan naar een andere date. Via Instagram bedankte hij Daisy Ridley nog voor haar antwoord. “Staarwedstrijden tussen vader en dochter zijn episch, dus ik begrijp dat je er niet bij kan zijn. Veel succes met Episode VIII”, schreef de student in zijn briefje.

Good luck with VIII @daisyridley

Een foto die door kevincarlock is geplaatst op

Foto: AFP / K. Djansezian