Renovatie legt geheime boodschap bloot

Niets zo leuk als oude tekeningen en boodschappen vinden wanneer je een huis renoveert. Dat ontdekte Alex Moss toen hij zijn huis in Manchester renoveerde. Dankzij Twitter kwamen schrijver en vinder bovendien nog met elkaar in contact.
door
Kevin
Leestijd 2 min.

"Hallo en welkom in mijn kamer. Het is 2001 en ik ben deze kamer aan het verfraaien. Hopelijk geniet je van het leven en onthoud, ik houd je altijd in de gaten! Later, Darren Clucas", stond er op het briefje dat Alex Moss vond toen hij de schoorsteen in zijn slaapkamer opende. Hij was vastbesloten om de auteur te vinden en deelde de boodschap daarom op Reddit en Twitter.

Having our bedroom floor replaced. Opened up the fireplace and was met with this… #finddarrenclucas #manchester pic.twitter.com/e8mlDSopqC

— Alex Moss (@alexmoss) 11 maart 2016

Dat de social media mensen met elkaar in contact kan brengen werd zo nogmaals bevestigd. Diezelfde dag reageerde Darren Clucas op de tweet van Alex Moss. Nadat Clucas beloofde dat hij Moss niet in de gaten houdt, deelde hij nog enkele goede herinneringen aan het huis.

@alexmoss I'm not watching I promise.. Enjoy Guest Road. What a house.

— dclu (@D_Clucas) 11 maart 2016

@D_Clucas haha the amazing power of social. Yeah I know! Good shower too :-D

— Alex Moss (@alexmoss) 11 maart 2016

@alexmoss wait till the garden blooms in summer!

— dclu (@D_Clucas) 11 maart 2016

@D_Clucas yeah I can see things starting to sprout now. Should I send a pic of the room once it's done or will it look weird for you?

— Alex Moss (@alexmoss) 11 maart 2016

@alexmoss family lived there for 20 years.Bit emotional leaving. I will hold on to the memories I have! But thanks mate.

— dclu (@D_Clucas) 11 maart 2016

@alexmoss wishing I'd written something more philosophical

— dclu (@D_Clucas) 15 maart 2016

Foto: Twitter / @alexmoss