Zevende aflevering van De Mol: afscheid van de underdog

In de laatste aflevering voor de finale van De Mol kregen de kanidaten het gezellige gezelschap van lammetjes, ezels en puppy’s. Gelukkig werd er tijdens de eerste opdracht flink wat geld verdiend, want gedurende de rest van de aflevering kon enkel nog een vrijstelling gestrikt worden. Opgelet voor spoilers.

Gilles en Hanne moesten met een levende gans in handen allerei opdrachten uitvoeren, terwijl Cathy en Stijn aan het vogelspotten gingen.

Hanne maakte zich verdacht door weeral tijd te verliezen bij een katapult-karwei, maar ze bracht wel 1.000 euro in de pot. Even later ging het ingezamelde bedrag bij het vogelspotten verloren door Cathy’s schuld.

Gilles maakte alweer als enige kans op de vrijstelling, maar kon ze uiteindelijk niet bemachtigen. Cathy en Hanne kregen daardoor wel de molboekjes van de oude kandidaten in handen.

Met het vertrek van Stijn zal de finale-aflevering van volgende week heel spannend zijn. Nu de underdog het spel verlaten heeft, blijven de drie luidst kraaiende kandidaten over.

Foto SBS Belgium

[polldaddy poll=”9347846″]