Echtgenoot ziet zijn overleden vrouw opduiken op tv

Na een auto-ongeval was Abragh Mohamed genoodzaakt zijn geliefde echtgenote te begraven. Tot de gebroken man twee jaar later zijn televisie aanzet en zijn vrouw ziet opduiken in een tv-programma voor verloren familie. De twee namen snel terug contact op.

Volgens de dokters in Casablanca is Mohamed’s vrouw twee jaar geleden overleden aan haar verwondingen na een zware crash. De dokters hadden haar al in een kist gelegd nog voor Mohamed in het ziekenhuis aankwam. De ‘weduwenaar’ reisde met het lichaam van zijn echtgenote terug naar het stadje waren ze jarenlang woonden. Alleen was het zijn vrouw niet.

Twee jaar later keek Mohamed rustig tv toen hij plots zijn vrouw op het scherm zag. Het programma ‘Al Mujtafun’ brengt verloren families bij elkaar en daar had Mohameds vrouw zich voor ingeschreven. De Marokaan kreeg enkele uren later telefoon van zijn vrouw, die beweerde dat ze aan zwaar geheugenverlies leed en daarom pas enkele jaren later contact met hem opnam.

Maar ook de dokters die de vrouw behandelden, krijgen massa’s vragen over zich heen. Er rijzen vragen over corruptie. Mohamed werd gevraagd om een grote som geld te betalen voor de behandeling van zijn vrouw, maar nog voor hij bij zijn vrouw geraakte, werd hem verteld dat ze overleden zou zijn. Ook al had de vrouw het zogezegd niet overleefd, toch moest Mohamed de som betalen.

Foto: Pixabay